Kontrola kvaliteta

Kontrola kvaliteta
Pri odabiru stroja dobavljača uz tu cijenu, još jedna najvažnija stvar treba uzeti u obzir je stroj kvalitete. Jedan kvalitetan stroj zaslužuje dobru investiciju.
ŠEST razloga zašto KAIDE strojevi još bolje:
(1) jak R & D tim sa naprednom tehnologijom i mnogo praktičnog iskustva, posebno za velike brzine cijev stroja i višeslojne kompozitne cijevi stroj sa tehnologija podrška partnera Kine Vrhovni Peking kemijske tehnologije sveučilišta.

2) mehanički dijelovi dizajnirani su i proizvedeni sami obraditi kroz visoko precizni CNC stroj, a radnici koji rade ovaj stroj, su relevantne operativne vještine tražene najmanje 3 godine, da je svaki dio u strogo nadzirane i kontrolirane.

(3) sve od plemenitog čelika Kupljen iz Kina poznata Steel Group. Katalog vanjskog dijela, kao što su električni elementi su sve korištene internacionalni brand, kao što su SIEMENS, ABB, INOEX, SCHNEIDER itd.

(4) stroge linije izvodi testiranje vrši prije isporuke stroj, kako bi se osigurala vaša mašina može raditi savršeno kao zajamčena.

(5) prekomorske instalaciju i obuku usluga eliminirati brige nema rada iskustva.

(6) bolje nakon prodaje podrška sa tehnički vodič i i rezervne dijelove. Svi tehnički crteži su spremljeni kao arhiviranih dokumenata, osigurava njegova sljedivost, jamči brz odziv i izvedivo rješenje pitanja svakog kupca javlja se u daljnju proizvodnju.