PVC Čelična žica cijev stroja
PVC Čelična žica cijev stroja
Detalji o proizvodu

Kaide strojeva je jedan od poznatih pvc Čelična žica cijev stroj proizvođača u Kini, a vi ste sigurno vrijedi imati jedan. Dobrodošli u veleprodaji za prodaju Čelične cijevi pvc, pvc cijevi linije po konkurentnim cijenama iz naše tvornice.

PVC Čelična žica armirano crijevo proizvodna linija je pogodna za proizvodnju PVC crijevo Spiralno ojačane Čelične žice, sastoji se od jednog ekstruder, spiralna Čelična žica formiranje jedinice za hlađenje boca, tegljenje od jedinica i čekrk.Linije modela

ExtruderModel

ProductionScope

ProductionSpeed

Izlaz

Nazivne snage

GR-63

SJ-65/25

Ф20 - 63mm

2-10m/min

90kg/h

55KW

GR 160

SJ-90/25

Ф75 - 160mm

2-6m/min

240kg/h

80KW


◎The PVC cijevi ojačane Čelične žice imaju prednost pritisak i otpornosti, negativni tlak i otpor zavoja. To se koristi za prenošenje plina, tekućina i prah materijal. To je naširoko koristi u industriji, poljoprivredi, arhitekture, vode conservancy navodnjavanje i prašina kolekcionar, itd.

◎PVC crijevo proizvodna linija donosi brzi i efikasan ekstruder, osiguranje plasticizing kvalitete i izlaz.

◎Special dizajnirana Čelične žice namota stroja može se postići visoka brzina namatanja, ni navijanje prostora i dulje vrijeme kontinuirano proizvodnje.

◎Special dizajniran premazivanje tipa narezne glave mogu proizvesti kvalitetan crijevo sa visoke transparentnosti, i čak žica distribucije.

◎The crijevo proizvodna linija usvaja uvezenih električnih elemenata za stabilan i pouzdan.

Kontrolne tipke su humanized dizajn, jednostavan za rad.

Upit