Poliuretanska linija za izduvnu cijev za izolaciju od pene
Poliuretanska linija za izduvnu cijev za izolaciju od pene
Detalji o proizvodu

Ova proizvodnja poliuretanske cevi za zaštitu od toplote koristi tehnologiju u jednom koraku koja je istraživala KAIDE R & D tim, prevazišla brojne poteškoće. Ova linija je uglavnom za proizvodnju PE cevi za čuvanje toplote, koja se široko primenjuje u oblastima nafte, hemikalija, centralizovanog sistema grejanja, opštinskog inženjerstva itd.

聚氨酯 发泡 生产 线 3.jpg

● Ekstruder

Ova mašina za izradu poliuretanske pene za usisavanje usvaja specijalni dizajnirani vijak i cijev, uz visoku efikasnost, obezbeđujući stabilnu i visoku brzinu linije; Kruti poliuretanski sloj se direktno ubrizgava u komoru između unutrašnje cijevi i spoljašnje zaštite HDPE sloj, pomoću tečnosti plastične poliuretanske pene, koja se naziva "cev u tehnologiji pjenušavanja cijevi".


● Die Head

Mašina za proizvodnju cevi za pranje upotrebljava specijalno izrađenu kompozitnu glavu za glodanje, koja osigurava stabilnost ekstruzije velike brzine i kvalitetu cijevi.


● PLC sistem

Linija za proizvodnju poliuretanske pene za premazivanje koristi novu generaciju upravljačkog sistema Siemens PLC-a.

Usvajanje Multi-point kontrolnog sistema za zatvorenu petlju, obezbeđujući sinhronu kontrolu visoke brzine i pouzdan rad.

Može da realizuje funkciju daljinskog upravljanja za klijenta u inostranstvu.

聚氨酯 发泡 3.jpg


● Prednosti poliuretanske cevi

Dug životni vek cevi, zahvaljujući karakteristikama poliuretanskih materijala, u velikoj mjeri smanjuje troškove popravke i održavanja promjene cijevi tople vode.

Gustina tvrdog poliuretana je 60kg / m³-80kg / m³, u potpunosti popunjavati razmak cijevi unutrašnje plastike i spoljašnjeg HDPE zaštitnog sloja, sa dovoljno čvrstoće vezivanja, kako bi se napravila ova tri sloja: cijev unutrašnje plastike, poliuretanski penasti sloj, vanjski zaštitni HDPE sloj integralan, njegova svojstva mnogo bolje od normalne PO cevi.

Odlične performanse za očuvanje grejanja, njegov toplotni gubitak samo 5% od normalne plastične cevi, što može uštedjeti ogromnu energiju tokom aplikacije.

Frequent-use Pipe Specificatio n

Specifikacija

ID / OD (mm)

Inner Pipe

(mm)

Vanjska HDPE cijev (mm)

Debljina poliuretana mm)

50 * 75

50 (mm)

75 (mm)

12,5 (mm)

50 * 90

50 (mm)

90 (mm)

20 (mm)

63 * 90

63 (mm)

90 (mm)

13,5 (mm)

63 * 110

63 (mm)

110 (mm)

23,5 (mm)

75 * 110

75 (mm)

110 (mm)

17,5 (mm)

90 * 160

90 (mm)

160 (mm)

35 (mm)

110 * 160

110 (mm)

160 (mm)

25 (mm)

160 * 200

160 (mm)

200 (mm)

20 (mm)

 


kontaktiraj KAIDE.jpgKaide Machinery je jedan od poznatih proizvođača izrađenih od poliuretanskih pjenušavih izolacionih cevi u Kini, a sigurno vam je vredno imati. Dobrodošli na veleprodajuće poliuretanske pene za izolaciju cevi ekstruzione linije po konkurentnoj cijeni od naše fabrike.
Upit