O nama

Kaide Plastics Machinery Co, doo ima više od 20 godina iskustva u proizvodnji ekstrudiranih cijevi od plastičnih cijevi, posebno za liniju za proizvodnju visokih brzina i proizvodnu liniju kompozitnih cijevi.


U cilju "visoke efektivne, niske potrošnje energije", započete od 2001. godine, R&D tim kompanije KAIDE koncentrirao se na studije proizvodne linije za velike plastične cijevi, udružio se s Prefesorom Wuom, sa Beijing Chemical University, uspješno razvio prvi Linija za proizvodnju PPR cijevi velike brzine u 2003. godini, predstavlja prekretnicu u povijesti KAIDE-a, a također je donijela ogroman utjecaj na područja strojeva za plastiku u Kini.

Prateći ovaj trend, uz tehnološku podršku Pekinškog kemijskog univerziteta, PEX-b cijevni stroj velike brzine, PE-RT cijevni priključak velike brzine, brza cijevna cijevna PPR cijevna mašina, stroj za cijevi za navodnjavanje visokim brzinama su postupno otvoreni. U međuvremenu, KAIDE je najpoznatija fabrika koja je proučavala tehnologiju ekstruzije Composite Oxygen Barrier EVOH cijevi u Kini, sada posjeduje najzreliju tehnologiju ekstrudiranih složenih sirovina. Tokom ovog procesa, KAIDE ima mnogo nacionalnih patenata za izume.

I bio je nagrađen kao Napredni Enterprise, Nacionalni vanjski Engerprises, Tehnologija doprinosa Nagrade, Visoka tehnologija poduzeća, Creditable Poduzeća, itd.

KAIDE se također posvetio istraživanju višeslojnog stroja za ekstruziju kompozitnih cijevi, kao što su 3 slojne Glassfiber PPR cijevne mašine, 3 ili 5 slojeva PE-XB / EVOH cijevne mašine, 3 ili 5 slojeva PE-RT cijevnog stroja, 5 slojeva aluminijske plastične cijevi ( Pex-al-pex cevi, pe-al-pe cevi, pert-al-pert cevi, ppr-al-ppr cevi), već su postali vodeći proizvođač mašine za izradu kompozitnih cevi u Kini.


Sada, KAIDE-ova linija cijevi uključuje:

Cevi za podno grejanje Machi ne ( PEX-B mašina za cevi / PE-RT cevi / Pex-al-Pex cevi) ;

● Mašina za vodovodne cevi ( staklena vlakna PPR cevi , PB Pipe Line , EVOH Pipe Line , itd.);

● Mašina za cijevi za navodnjavanje (stroj za cijevi za navodnjavanje s ravnim kapljem, stroj za cijevi za navodnjavanje okruglih kapaka );

  Microduct HDPE silikonska cijevna cijevna mašina za telekomunikacijska optička vlakna;

Linija za proizvodnju HDPE cijevi velikog promjera

Proizvodna linija za prečišćavanje vode LDPE

● Mašina za izradu medicinskih tuba

Mašine su izvezene u mnoge zemlje, kao što su: Rusija, SAD, Koreja, Alžir, Egipat, Iran, Japan, Kirgistan, Kipar, Maroko, Ukrajina, Meksiko, Estonija, Saudijska Arabija, Uzbekistan, itd. od kupaca.

 

KAIDE-ov Stručni R&D tim se neprestano koncentriše na optimizaciju tehnologije kako bi zadržao vodeću poziciju. Cijeli proces proizvodnje strojeva je pod visokom kontrolom kvaliteta. Od kupovine sirovina, proizvodnje komponenti, zatim testiranja rada linije, svaka točka ima strogi zahtjev za kvalitetom, kako bi bili sigurni da će proizvod visoke kvalitete biti isporučen kupcu; Sarađujemo sa poznatim preduzećima za neke delove električne energije, kao što su: ABB, Siemens, Schneider, Autonics, SMC, Delta, ORMON, Eurotherm, PAKER, itd.